Praktisk Info

Find vej
NygadeHuset ligger på Nygade 23A i centrum af Aabenraa. Det hænder regelmæssigt, at GPS tingester sender folk rundt til andre Nygader i Sønderjylland
- bl.a. til Felsted... vær altså opmærksom på, at du skal ind i selve Aabenraa for at komme til NygadeHuset. Sigt evt. efter Borgmester Finks gade, som er vejen, der leder direkte op til Nygade.

Koncertlokalets tekniske specifikationer

Adresse:
NygadeHuset
Nygade 23A
6200 Aabenraa

Tlf: 73768701

SEnr. 29189854
EAN nr. 5798 0051 01451
Mobilepay café  571420 *
Mobilepay værksteder 359135 *

*Ved betaling via mobilepay skal anføres i kommentarfeltet hvad betalingen drejer sig om.

Parkeringsmuligheder
Der er parkeringsmuligheder på såvel Nygade; som på byens store parkeringsplads ved siden af NygadeHuset. Det er gratis -  dog tidsbegrænset. På den store p-plads er begrænsningen 3 timer.

Trådløst netværk
Der er installeret trådløst netværk i alle lokaler i NygadeHuset. Således kan man anvende sin egen computer til at gå på Internettet - både i forbindelse med mødevirksomhed eller på egen hånd. Ønsker du at benytte kulturhusets netværk, skal du blot henvende dig til en af medarbejderne eller orientere dig via opslagstavlen i huset. 

Handicapvenlighed
NygadeHuset prioriterer, at det skal være nemt for handicappede at færdes rundt i huset. Der er lift til hoveddøren. Der er elevator til alle etager. Der er ingen fodtrin og dørtærskler. Der er toiletter på alle etager. Udenfor hoveddøren er der desuden særlig parkeringsplads til handicappede.

Kørestolsbrugere / gangbesværede
Handicap P-plads fra Nygade, samt udvendig elevator.
Niveaufri adgang fra gågadens P-plads ud for café. NygadeHuset åbner cafédøren efter aftale aftale.
Indvendig elevator til alle etager.
Handicaptoilet på stueplan.
Reservation af plads til kørestol kan ske ved henvendelse til NygadeHuset. 

Læs mere her.