Gents

Varm & tilbagelænet...

Bag navnet Gents står Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl. I oktober 2019 udgiver duoen deres andet album, “Human Connection”. Det er samtidig opfølgeren til det anmelderroste album “About Time” fra 2017. Denne aften gæster duoen NygadeHuset i Aabenraa.

Den synth-romantiske duo har siden deres debut-EP i 2015 spillet på større og større scener. Længere og længere fra hjemlandet med turnéer i Europa og Rusland på deres musikalske CV. Deres både underholdende og følelsesladede lyd har i samspil med deres ærligere og opløftende udtryk vundet dem fans over hele kloden. Med danse-inducerende beats og fængende melodier beviser Gents, at man både kan have det sjovt og forsøge på at gøre verden til et bedre sted. Deres musik og tekstunivers opfordrer til at være bedre ved os selv og hinanden.

Blandt det nye albums numre findes “Emotional Facelift” og “Smoke Machine”. Begge udkom oprindeligt i slut-2018. Sidstnævnte var i rotation på P3 i over et halvt år. Leadsinglen “Right On Time” udkom den 13. september 2019 og er allerede blevet playlistet flittigt på streamingtjenesterne. Samtidig er den med ros blevet delt af blandt andre Soundvenue (som en del af Top Tracks), Bands Of Tomorrow og DR Undergrunden herhjemme. I udlandet har den fået godt med opmærksomhed fra Nothing But Hope And Passion, Alfitude, Mystic Sons, Discobelle og Disco Naïveté med flere.

 

Dørene åbner kl. 19.00

Koncert kl. 20.00

Entre kr. 120,- (inkl. gebyr)

Studerende ½ pris: kr. 60,- (inkl. gebyr)

Arr.: NygadeHuset/Aabenraa Live