Elisabeth

Glæd dig til live-versioner af Elisabeths ærlige og stærke klassikere som 'En sømand som dig' og 'Hud mod hud' fra Voxpop-tiden, når hun med sit velspillende band besøger NygadeHuset.

Elisabeth Gjerluff Nielsen har mange kasketter. Hun er både musiker, sanger, sangskriver og aktuel forfatter med en bog, hvori hun detaljeret og åbenhjertigt beskriver sit forhold til sine søskende – heriblandt Gnags-frontmanden Peter A.G. Uanset hvad hun kaster sig over, er det gennemsyret af stærk personlighed. Elisabeth er herhjemme kendt som stemmen i ‘Sotto Voce’ og sin omfattende solokarriere. Hun har også været pennefører på andres kæmpe hits som Ray Dee Ohhs ‘Jeg vil la’ lyset brænde’.

Den 7. maj kan Elisabeths rockede udtryk og ærlige tekster om livets mange krøller opleves på NygadeHuset i Aabenraa. Åbningsnummeret fra det seneste album, 2017’s ‘Rettidig Ømhed’, som er sangerens 10. voksenalbum, fortæller om den moderne kvinde, der er faretruende tæt på at sætte det hele over styr i sine krav til det hele.

Glæd dig til Elisabeths velkendte og imponerende sangstemme, stærke tekster og rockmelodier, der gør det umuligt ikke at lade sig rive med.

 

Koncerten starter kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00

Billetten koster: kr. 170,- (inkl. gebyr)

Studerende: kr. 95,- (inkl. gebyr)