SøndagsÅbent med familiekoncert

Tag i NygadeHuset og kom på musikalsk verdens rundtur

Søndagsåbent med Musikflyveren

 

Musikflyveren

Musikflyveren spiller inddragende børne- og familiekoncerter, der ligger lige i krydsfeltet mellem en koncert og en forestilling. Til denne koncert kommer I til at høre sangene fra albummet ”På eventyr i hele verden”.

 

Vi flyver på eventyr

Vi tager på safari i Sydafrika, hvor vi danser som vilde dyr. Vi møder trolde i Norge og en lama i Argentina. Vi danser samba i Brasilien, og synger om; alle de mærkelige ting de spiser og gør i Frankrig, om guldgravning i USA og om drageflyvning i Kina.

Imellem hver sang spænder vi sikkerhedsselen og tager en flyvetur med Musikflyveren. Vi kigger på et verdenskort, og ser hvor vi flyver hen og hvilket flag landet har… Og så er det gættetid: Hvor er vi nu kommet hen?

Til Musikflyverens koncerter inviterer vi publikum til at deltage aktivt. Vi skal nemlig danse, vi skal synge, og vi skal have det sjovt.

 

Krea og Maker

Kreaværkstederne og MakerSpace er åbent, så du kan lave dine egne vilde dyr af bl.a. æggebakker og toiletruller, eller skære dem på skæremaskine.

Du kan også lave musik ved at sætte strøm til underlige ting – lav fx et frugtklaver eller sæt musik til en skruetrækker!

 

Dagens program:

Kl 10-14: Krea- og Makeraktiviteter

Kl 11.00: Koncert med musikflyveren

Entre: 30 kr

 

Målgruppe: For 3-6 årige.

OBS: Caféen er lukket. Medbragt mad og drikke må gerne nydes i NygadeHuset

Arrangør: Aabenraa biblioteker & Kulturhuse