Mig & Min Baby: Læser & Hygger

I dag kan du og din baby slå mange flyer med et smæk:
- Kom på tur med din baby
- Få lidt godt til ganen; kaffe/te & en croissant
- Vær med i et fællesskab af andre nybagte forældre
- Få noget nyt stof til eftertanke

Du kan være med uanset om du elsker bøger og læser hele tiden – eller hvis du bare gerne vil være med i et hyggeligt fællesskab hvor vi sammen, og på en stille og rolig måde, hvor vi sammen får en læseoplevelse. Læseguiden (Ditte) læser en udvalgt tekst højt. Det kan være en novelle eller et uddrag fra en roman og et digt. Der er ingen forberedelse og deltagerne kender ikke teksten på forhånd. I løbet af oplæsningen holder vi pauser og snakker om dét, vi har læst. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at opleve teksten på. Det handler om tanker, følelser, stemninger og dét at knytte bånd med udgangspunkt i en læseoplevelse/ litteraturen.

Undervejs hygger vi også med te/kaffe og der serveres en croissant. Efter endt læsning og samtale, er I velkomne til fortsat at hygge videre i lokalet – ligesom tumlerummet (Filuren) også er til fri afbenyttelse.

Arrangementet er naturligvis planlagt så der er masser af tid til din baby, vi ved godt at der ikke bliver 100% ro i den tid hvor vi læser, men det er helt ok – der er plads til det hele.

Melder du dig på for alle 4 gange (datoerne er: 8/9, 15/9, 22/9 og 29/9) – vil du møde den samme flok forældre og babyer hver gang – og have større mulighed for at opbygge et fællesskab med de andre. – Vil du bare gerne deltage en enkelt gang er du selvfølgelig også velkommen til det.

Det koster 30 kr. at deltage - prisen inkluderer forplejningen. Tilmelding er nødvendig og bindende da der er begrænset antal pladser.

Arrangør: Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse