Atelier

På 2. sal i Nygadehuset hører Foreningen Nygadeatelier til. Atelieret er åbent for alle, der har brug for plads til at arbejde med maleri, tegning og skulptur. Dog kræver brugen af lokalet medlemskab i foreningen. Desuden ønsker foreningen at opbygge et levende og aktivt fællesskab om det skabende arbejde med billeder og skulpturer.

Nygadeatelier

Foreningen NygadeAtelier, er til dig som i en kortere eller længerevarende periode har brug for værkstedsfaciliteter til kreativ udfoldelse indenfor maleri, tegning og grafik.

Som medlem af foreningen får du mulighed for at arbejde i et professionelt atelier, individuelt eller sammen med andre.
Det er foreningens formål at varetage medlemmernes interesser bl.a. ved at være medvirkende til at danne rammen om et udviklende og skabende miljø, hvor der udover atelierpladser, kan tilbydes kurser, åbent hus, foredrag og kunstudflugter.

Foreningen NygadeAtelier ligger på Aabenraa Kulturhusets -Nygadehusets øverste etage. Der er optimale lysforhold, god arbejdsplads med et areal på ca. 100 kvm. Atelieret er indrettet med staffelier, hylder til våde lærreder, plads til opbevaring af malergrej og andet tilbehør.

Lokalet kan benyttes det meste af døgnet. Nærmere retningslinjer for brug af atelieret fås ved tilmelding.

 


Hjemmesiden er lige nu under ombygning! Skulle gerne være klar i uge 12

Kontakt oplysninger

Foreningens kontaktpersoner er:
Brigitta Hansen
Telefon: 41 60 33 61
mail:     nygadeatelier@gmail.com