Johnny Cash koncertforedrag

Tag med på en musikalsk rejse tilbage til en svunden tid og få et enestående indblik i Johnny Cash' liv med dette koncertforedrag.

  Dennis Greis Lydom leverer på indlevende vis en tilpas afstemt blanding af medrivende fortællinger og alle de velkendte Johnny Cash hits. Dennis tager med sit Johnny Cash koncertforedrag på en omfattende efterårsturné og gæster i den forbindelse Nygadehuset.

  Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 150 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige
  fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.  Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen.
  Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet.

  Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier. Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Når du har oplevet dette, vil du forstå, hvorfor han som en af de få i Europa lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

  Dørene (og baren :-)) åbner kl. 19:30

  Billetpris: 100 kr. (studerende: halv pris)

  Arrangør: NygadeHuset

   

   

   

  Sidst opdateret 24.06.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk