Wafande (Roots)

Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django”, ”En Anden” for bare at nævne nogle få.

  2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt  største sommerhit:  ’Gi’  mig  et  smil’.  Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele fem sæsoner som coach i Voice Junior på TV2.

  Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den  kærlighed  skinner  igennem  ikke  bare  i  kompositioner  og  tekstskrivning,  men  i  høj  grad  også  på  scenen  med  sit  band  i  ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

  Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er  ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang.

  Siden det guldcertificerede debutalbummet ‘Du Ved Det’, udgivet  på  Universal  Music  i  2011, er den altid hårdtarbejdende sanger for længst tråd  ud af  undergrunden, og det er få danskere, der ikke kender Wafande og hans musik. I 2014 udgav Wafande sit  andet  fuldlængde album ’Nyt Land’. I 2015 udkom den soulede single ’Himlen for mig selv’ fra Ep’en ’Grand Danois’ og blev straks Ugens Uundgåelige på P3.

   

  Dørene åbner kl. 18:00

  Standart: 150 kr. (160 kr. i døren)
  Studerende: 75 kr. Studiekort skal fremvises i døren.

  Arrangør: NygadeHuset - i samarbejde med det regionale spillested Sønderborghus

   

   

   

   

   

  spotlight
  Sidst opdateret 04.12.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk