Teitur (Singer/Songwriter)

Det er 15 år side Teitur udgav sit første album. Herfra kender de fleste sangene ”I Was Just Thinking”, ”Josephine” & ”You’re The Ocean”. Teiturs nye album "I Want To Be Kind" kredser om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk, lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

  Det er 15 år side Teitur udgav sit første album. Herfra kender de fleste sangene ”I Was Just Thinking”, ”Josephine” og ”You’re The Ocean” som i dag frem står lige smukke og nutidige. Siden da har han givet os i alt ni studiealbum, og endnu flere hits.

  Det nye album "I Want To Be Kind" kredser om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk, lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

  Og lykken for Teitur må være at have travlt, for Teitur har de seneste par år blandt andet udgivet et album med tekster baseret på YouTube-kommentarer, optrådt for den danske dronning, været taler ved TED Talks, og leveret 8 salmer til den nye kirkesangbog. At skrive salmer har Teitur for øvrigt kategoriseret som ”at få det sorte bælte i sangskrivning”.

  Teiturs nye album "I Want To Be Kind" kredser om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk, lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

  ------------------------------------------------------

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 130 kr.
  Studierabat 65 kr.

  Arrangør: NygadeHuset

  Sidst opdateret 18.12.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk