Oscar Danielson (Singer-songwriter)

Navnet Oscar Danielson vækker måske ikke genklang hos alle danskere.
Men det skal man ikke lade sig snyde af. Danielson har en loyal fanskare i Norden og et betydeligt værk bag sig.

   

  Manden bag den smukke sang "Besvärgelsen", som har bevæget mangen teenageforældre til diverse konfirmationer og andre festligheder i ungdommens tegn, kommer til NygadeHuset! Du kan glæde dig til en intimkoncert  med den svenske sangskriver og forfatter, som har fine sange med i kataloget, ikke mindst fra sit nyeste album, som har fået anmelderne til at finde både stjerner og hjerter frem.
   

  OSCAR DANIELSON er en kunstner i en genre helt for sig. Med både et forfatterskab og en række albumudgivelser bag sig, er han en svensk musiker med en helt særlig tyngde. Han er af mange, anset som en af Sveriges bedste tekstforfattere og efter udgivelsen af albummet ’Stockholm i mitt hjärta’ (2011) tog succesen for alvor fat og hans publikum er bare stødt vokset ikke bare i hjemlandet Sverige, men i hele Skandinavien.

  I september 2018 vender Danielson atter tilbage til Danmark, med seks koncerter fordelt over det meste landet, og heraf altså en i Aabenraa. Det sidste år har Oscar Danielson brugt på at skrive ungdomsromanen ’Två av oss’, der udkommer til juni. Sideløbende er der dog også blevet tid til at skrive ny musik og den svenske musiker lover at publikum kan forvente både gamle kendinge og spritnyt materiale på efterårets set-lister. 

  Hans musik er tidligere blevet kaldt ”svensk visepop,” og det er ikke skudt helt ved siden af. Oscar Danielsons sange er iørefaldende, og både teksterne og arrangementerne åbner for flere lag, når man lytter efter. Teksterne er sansende og registrerende, og musikken er lavmælt, melodisk og blåtonet.


  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 110 kr.
  I døren: 130 kr.
  Studierabat 50%

  Arrangør: NygadeHuset

  spotlight
  Sidst opdateret 12.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk