Bogfinkevej & StandBild (rap) - dobbeltkoncert

Dobbeltkoncert med danske Bogfinkevej og tyske Standbild.

  Bogfinkevej
  Det er som om, at du aldrig ved, hvor du har dem. Du kan bare mærke, at du har savnet noget. Du finder Bogfinkevej i et mix af folkelighed, legende rap-harmonier og skarpe tekster.
  Et sted, hvor de har sat sig tungt i førersædet.

  Det er underholdende, men aldrig plat. Det kan være tungsindigt, men solen har det med altid at finde vej gennem skyerne.    
  Med succesudgivelsen “Helt Stil”, cementerede de tilmed deres status som liveband og med producer Es (L.O.C., Barbara Moleko) og en overlegen hornsektion på scenen, er der garanteret fokus fra start til slut.
  Nu er de tre ærkeaarhusianere endelig på landevejen. Bevæbnet med teknisk overlegenhed og en imponerende sans for den gode melodi. Bogfinkevej var ikke længe om at lokke folk ind i deres univers, og da de havde fået folk til at elske musik de knap nok vidste fandtes, var bla. Wafande, Steffen Brandt og tv-2, ikke længe om at ønske dem som bidrag til deres tours i 2017.

  De trækker i dit smilebånd, prikker til dit intellekt og er netop det band, du synes, der manglede.

  StandBild

  Siden 2015 består StandBild fra Flensborg af Alex (keyboard), Marius (trommer), Kjeld (bas), Tobi (guitar) og Pascal (sang). De fem drenge har fundet sammen for at spille musik med indhold og mening. Med de forskelligste musikalske inspirationskilder har de skabt en personlig og harmonisk sound. Det er håndlavet musik og rap med tekster, der går i dybden og danner rammen om deres sange.

  http://www.standbildmusik.de/

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 100 kr.
  I døren: 120 kr.
  Studierabat 50% - Studiekort skal fremvises i døren.

  Arrangør: NygadeHuset i samarbejde med Sønderborghus

   

   

  Sidst opdateret 03.07.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk