Annika Aakjær (singer/songwriter)

Annika Aakjærs har skabt et stærkt og ganske særligt navn for sig selv på landets livescener. Hendes evne til at bevæge og underholde sit publikum er helt unik og sætter hende i kategori med nogle af den danske musikscenes største kapaciteter.

  Aakjær drager nu på landevejene igen for at præsentere sine sange, solo, for et publikum. Med sig har hun sin seneste albumudgivelse ”Lykkens Gang” og er klar til at spille sange publikum kender og elsker, samt materiale som endnu ikke er spillet i offentligheden. Interessen for Annika Aakjærs koncert er et har været massiv – og publikums-tilstrømningen har resulteret i fulde huse på bl.a. Lille Vega i København og Headquarters i Aarhus.

  Annika Aakjær er uddannet som sangskriver ved Rytmisk Musikkonservatorium, albumdebuterede med den anmelderroste ”Lille Filantrop” i 2008. Siden har Aakjær udgivet ”Missionær” (2010) og ”Lykkens Gang” (2016) og medvirket i flere succesfulde filmmusikalske teaterstykker som ”Oliver med et Twist” på Nørrebro Teater og blockbusteren ”Come Together” på Øster Gasværk i 2009 og 2010. Hun har været nomineret til P3 Guld, DMA og modtaget DJBFAs hæderspris for sangen ”Gummi T” som hun også modtog en Robert for.

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 100 kr.
  I døren: 120 kr.
  Studierabat 50%

  Arrangør: NygadeHuset i samarbejde med Sønderborghus

  Sidst opdateret 12.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk