Tue West Band

Det seneste album fra Tue Wests hånd "Der er ingen der venter på os" blev godt modtaget af både publikum, anmeldere og radioerne.
En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper.

Når Tue West spiller på NygadeHuset d. 27. april har han et syvmandsorkester med bestående af velkendte og anerkendte musikere fra de danske rock- og jazzmiljøer. Vil glæder os til at modtage en så dygtig række musikere her i Aabenraa, det er intet mindre end unikt.

Tue West Band:
Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev) 
Jacob Funch (Teitur, I got you on tape, Lars H.U.G)
Jeppe Skovbakke (I got you on tape) 
Jeppe Gram (Steffen Brandt, Cæcilie Norby, Peter Sommer) 
Blæsersektion : Albert Raft og Niklas Antonsen (Efterklang).

I Marts 2016 udkom “Der er ingen der venter på os” og albummet blev godt modtaget af både publikum, anmeldere og radioerne. En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper.

Og med en melankolsk , men stadig håbefuld undertone, hvor den mere voksne og dybe vokal tager lytteren i hånden, på en rejse gennem musikalske og lyriske landskaber og årstider.

Tue West Band spiller ofte lange koncerter og kommer rundt om hele det prisvindende og alsidige bagkatalog. Og giver også plads til personlighederne og instrumentalisterne.

Tue West Band har musikalsk bredde og samtidig er det en uforudsigelige oplevelse der bærer præg af medlemmernes flirten med jazzmiljøet. Det spontane og legesyge element ligger på lur, i takt med respekten for sangskrivningen og den fortællende lyrik.

Tue West lagde efter et stort gennembrud i 2003 fundamentet til et kreativt forløb mod hjørnerne af den dansksprogede sangskrivning, og andre musikalske horisonter.

Og uanset indpakning og tidens tone har opskriften altid indeholdt en solid og vedkommende sangskrivning, med et unikt udtryk og en personlig lyd. 
syv soloalbums har han efterhånden bag sig, samt et engelsksproget album med trioen Jaruni, Moura and Wesko.

De intime koncerter, hvor anekdoter og fortællinger smelter sammen med de akustiske og nærværende versioner af sangene.

Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

Arrangør: NygadeHuset i samarbejde med Sønderborghus.

 

 

Sidst opdateret 18.04.2017

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk